вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Слово про колегу

        Коли Бог дарував  людині слово, то обумовив, що воно має бути добрим, щирим, теплим і доброзичливим. Таке слово здатне підтримати, зігріти серце у незгодах і висловити найщиріші почуття до людини. І саме такі слова народжуються у серці, коли розповідаємо про чудову, життєрадісну, щиру, умілу, працелюбну і талановиту колегу – директора Криворізької загальноосвітньої школи №26 Данилюк Вікторію Петрівну.
         Вікторія Петрівна працює у даній школі з 2009 року. Здається, не такий уже й великий термін. Те, що встигла зробити вона за ці роки, не переповісти кількома словами. За що б вона не взялася, усе вдається на найвищому рівні.  Вікторія Петрівна володіє удосконаленою педагогічною майстерністю, реалізує неоцінений моральний потенціал людини, жінки, товариша, колеги.
      Любов і повагу учнів і вчителів не можна заслужити, лише озброївшись сучасними методиками, новими технологіями, концепціями. Потрібна ще й нелегка праця душі.
         Вікторія Петрівна бачить і цінує в кожному ту неповторну індивідуальність, яка відрізняє всіх нас одне від одного. Небайдужість до справ колег-педагогів, постійний професійний неспокій, креативність у прийняті рішень, щирість,чесність, порядність – ось такі риси притаманні  Вікторії Петрівні. Вона – сучасний директор, невтомний, різнобічно розвинений і високоінтелектуальний.
         Шановна Вікторія Петрівна! Від імені педагогічного колективу нашої школи вітаємо Вас, чудову людину і чарівну жінку, з днем працівника освіти. В цей прекрасний день бажаємо Вам міцного здоров'я й життєвих сил, радісних подій й звершень, бадьорості духу й краси! Нехай на Вашому життєвому шляху будуть тільки приємні події, а оточуючі приділятимуть належну увагу Вашій прекрасній душі, красі й жіночності.

 Станкевич І.М., заступник директора школи ,
 педагогічний колектив



Немає коментарів:

Дописати коментар

Формування читацької компетентності

Формування компетенцій творчого читача  засобами інтерактивного навчання як складових літературної освіти...